E-mailsikkerhed, bygget til dig

Få kontrollen over din indbakke tilbage

Filtrering af indgående e-mail

Beskyt dit netværk

Fjern spam og vira fra e-mail, før de nogensinde når dit netværk

Fra 20,00 DKK/MD/domæne
Lær mere Køb

Filtrering af udgående e-mail

Beskyt dit omdømme

Undgå, at spam og vira nogensinde ubevidst forlader dit netværk

Fra 20,00 DKK/MD/domæne
Lær mere Køb

Arkivering af e-mail

Backup og Overholdelse

Mist aldrig en e-mail igen, og sørg for e-mail-dataintegritet for lovlig overholdelse

Fra 40,00 DKK/MD/domæne
Lær mere Køb
Powered by:

Bloker næsten 100 % af vira, malware og spam, før de
nogensinde når din indbakke

Filtrering af indgående e-mail giver dig alle disse fordele...

Fuld indbakkebeskyttelse til konkurrencedygtige priser
Ekstremt nøjagtig filtrering
Nem konfiguration
Øg indgående e-mail kontinuitet og redundans
Forskellige rapporteringsmuligheder
Brugervenligt panel giver fuld e-mail kontrol
Øg medarbejdernes produktivitet
Kompatibel med enhver mailserver

Indgående e-mailfiltrering filtrerer al indgående e-mail og eliminerer spam og vira, før disse trusler når dit netværk med en nøjagtighedsgrad
på næsten 100%. Det omfattende kontrolpanel giver dig mulighed for at forblive i fuld kontrol. Desuden, hvis din e-mail-server er nede, vil din
e-mail blive sat i kø. E-mail i kø kan tilgås, læses og besvares via webgrænsefladen, hvilket tilføjer kontinuiteten til din indgående e-mail!

Hvorfor har du brug for et professionelt indgående filter?

Stop med at løbe risikoen for trusler fra it-netværket. Hvis din indbakke er fyldt med uopfordret massepost hver dag, er det et tegn på, at du har
brug for en professionel løsning til indgående filter. Få fuld beskyttelse af din indbakke og sig farvel til spam-, virus- og malwaretrusler

Hvordan det virker

Når dit domæne (automatisk) er implementeret til indgående filter, og filtrering er aktiveret, vil e-mail passere gennem SpamExperts-filtreringsskyen. Indgående e-mails analyseres og scannes sikkert i realtid. Ingen træning eller konfigurationer er påkrævet, og alt fungerer ud af boksen. Enhver besked, der registreres som spam, flyttes til karantænen, mens ikke-spam sendes til din e-mail-server. Karantænen kan overvåges i det brugervenlige SpamPanel, via e-mail-rapporter eller endda direkte i din e-mail-klient! Ikke mere spildtid på at håndtere spam, fokuser blot din energi på forretningsopgaver, mens du forbliver i fuld kontrol.

Udgående e-mailfiltrering giver dig alle disse fordele...

ikke mere blacklisting
Beskyt omdømmet til dit brand og dit IT-systemer
Undgå de-listing relaterede omkostninger
Øg udgående e-mail kontinuitet og levering
Forbedre medarbejdernes produktivitet
Forbedre håndteringen af misbrug

Hvad er udgående filtrering?

Filtrering af udgående e-mail er afgørende for at beskytte din it-infrastrukturs omdømme og sikre, at al din udgående e-mail ankommer sikkert, hvor den skal. Denne professionelle løsning blokerer spam og vira i at forlade dit netværk og forhindrer din(e) IP(er) i at blive sortlistet igen. Desuden giver SpamExperts udgående filter dig rapportering og værktøjer til at opdage kompromitterede konti og spærre brugere.

Hvorfor har du brug for det?

Har dit netværk nogensinde sendt spam-e-mails uden din viden? På grund af netværkssvagheder kan næsten enhver enhed blive kompromitteret til at transmittere udgående SMTP, hvilket tillader spam eller malware at blive sendt ud fra dit netværk, uden at du selv ved det! Derfor er det vigtigt, at du investerer i en professionel løsning til udgående filter. Bevar din virksomheds gode omdømme, stop spam i at forlade dit netværk og undgå at blive sortlistet, så din e-mail altid når frem, hvor den skal hen.

E-mailarkivering giver dig alle disse fordele...

Inkluderer indgående og udgående e-mail-filtrering!
Mist aldrig en e-mail igen!
Opnå lovlig overholdelse
Forbedre IT-systemets ydeevne
Brugervenlig databeskyttelsesstyring
Tilføjet e-mail-kontinuitet, journalføringssupport og nem genlevering
Komprimeret, krypteret og sikkert arkiv

Arkivering af e-mail

E-mailarkivering bevarer og beskytter alle indgående og udgående e-mail-meddelelser til senere adgang. Det er en fantastisk måde at gendanne mistede eller utilsigtet slettede e-mails, fremskynde revisionssvar, sikre e-mails og vedhæftede filer til intellektuel ejendom samt til 'eDiscovery'-formål i tilfælde af retssager.

Hvorfor har du brug for det

Leder du desperat efter en vigtig e-mail fra sidste år, men kan tilsyneladende ikke finde den, og du risikerer en bøde eller mister en vigtig forretningsaftale som følge af dette? Forebyg dette med en professionel e-mailarkiveringsløsning. E-mailarkivering er et kritisk værktøj til at bevare en sikker sikkerhedskopi af al e-mail og være lovlig.

På samme tid, da e-mail-udvekslinger har dømmende magt og er juridisk bindende, er e-mail-overholdelse blevet et ekstremt vigtigt problem for organisationer. Derfor er det obligatorisk i visse brancher at bevare en sikker sikkerhedskopi af alle e-mail-beskeder og være lovlig.

Tilmeld dig og kom i gang

Vælg produktYderligere muligheder20,00 DKK/MD 40,00 DKK/MD 20,00 DKK/MD 500,00 DKK/ÅR 40,00 DKK/MD 60,00 DKK/MD

FAQ

Hvordan virker det?

E-mail dirigeres gennem SpamExperts intelligente selvlærende servere, der vil opdage og blokere spam, før det nogensinde når dig.


Hvor nøjagtig er filtreringen?

Takket være at behandle millioner af e-mails hver dag, har vores e-mailfiltre en brancheførende nøjagtighed på næsten 100 %.


Kan jeg gendanne beskeder, der er blevet blokeret?

Ja, et omfattende kontrolpanel med logsøgning, karantæne og mange andre værktøjer giver dig mulighed for at kontrollere status for enhver e-mail, der passerede gennem systemet.


Hvor lang tid tager det at konfigurere?

Opsætningen er hurtig, automatiseret, og vil være oppe og køre og beskytte din e-mail på få minutter.


Hvad er e-mailarkivering?

E-mail er så vigtigt i dag, da arkivering af e-mails opbevares sikkert, hvilket giver dig ekstra selvtillid og ro i sindet.


Hvor mange e-mail kan jeg gemme?

E-mailarkivering inkluderer som standard 10 GB komprimeret e-mail-lagerplads. Hvis du har brug for mere lagerplads, kan yderligere 10 GB licenser tilføjes.