Sådan peger du din webhotel DNS til WIX.com og beholder mailhosting hos os Print

• 2

Hvis du ønsker at bruge wix.com til din hjemmeside, men beholde email hos os, så anbefaler vi at du bibeholder dine navneservere til at bruge vores, og blot i stedet peger DNS værdier mod wix.com via CPANEL > Zone Editor > Manage

Her er wix.com's egen guide til hvordan du peger DNS fra os til dem:

https://support.wix.com/en/article/connecting-a-domain-to-wix-using-the-pointing-method

Tjek din MX record hos os

Husk at tjekke at din MX record hos os, står til mail.dit-domæne.dk og ikke kun dit-domæne.dk - da dette vil sikre at du forsat kan modtage mails.

1. MX record RETTES: mail.dit-domæne.dk
  2. CNAME record SLETTES: mail.dit-domæne.dk
  3. DNS A record OPRETTES: mail.dit-domæne.dk og peges på samme DNS A ip som resten af dine DNS værdier hos os bruger.