"Flyttet væk" domæne status i "Mine domæner" Print

• 0

Listen "Mine domæner" er til domæner som fornyes igennem os.

"Flyttet væk" for .dk domæner betyder at du har skiftet BETALER hos DK Hostmaster væk fra os, og derfor fornyer du selv domænet direkte igennem DK Hostmaster.

"Flyttet væk" for andre domæne typer, betyder at du har flyttet domænet væk fra os, og ikke længere fornyer domænet igennem os.

Domænerne virker forsat med dit webhotel såfremt de peger på vores navneservere eller IP, og er opsat i CPANEL kontrolpanel.