Opsætning af mailkonto i Apple Mail (macOS Catalina) Print

• 0

1. Denne guide beskriver hvordan du opsætter din AzeHosting IMAP mailkonto i Apple Mail med udgangspunkt i macOS High Sierra.

Inden du begynder så regner vi med at du allerede har været inde i CPANEL kontrolpanel og oprette din mailkonto.

1. Start med at åbne mail programmet Apple Mail
    2. Hvis du ikke i forvejen har opsat mailkonti i Apple Mail, så vil en pop-up dukke op som beder dig "Vælg en Mail-kontoudbyder..."
    3. Her skal du vælge "Anden Mail-konto..." og trykke på knappen "Forsæt".

4. Næste skærmbillede skal du udfylde det navn som du ønsker dine modtagere af dine mails ser, når du sender mails til dem.
    5. Dernæst udfyld E-mailadresse med den mailkonto som du oprettede i CPANEL kontrolpanel, samt Adgangskoden som du valgte ved oprettelse.
    6. Klik på "Log ind" knappen når du er sikker på at alle data er korrekt indtastet.

7. Hvis Apple Mail ikke selv finder de rigtige oplysninger så får du fejlen "Kan ikke bekræfte kontonavn eller adgangskode" det er ganske normalt.
    8. Udfyld "Server til indgåendepost" og "Server til udgående post" med server navnet som dit webhotel ligger på.
      1. Du finder dit server navn i dit kundecenter ved at navigere til "Administrer produkt" og scroller ned til "Produkt detaljer".
    9. Tryk på "Log ind" knappen igen når du har udfyldt de 2 felter med server navnet.

10. Hvis Brugernavn og Adgangskode, samt server er korrekt, så kommer du næste skærmbillede som lader dig vælge imellem "E-mail" og "Noter".
    11. Som standard er der flueben i begge, og det er ganske normalt, klik på "Ok" knappen for at forsætte.

12. Din mailkonto er nu opsat til at kunne modtage post.