Hvordan tilføjer jeg et alias domæne? Print

• 106

Alias domæner giver dig mulighed for at have flere domæner der viser det samme indhold. Du kan enten vælge at spejle indholdet fra dit primære domæne, eller redirecte til et af dine addon domæner. Alias domæner giver også muligheden for at oprette e-mail konti på de domæner, og forwarding.

For at tilføje et alias domæne, skal du først åbne dit cPanel kontrolpanel, det gør du enten ved at logge ind på dit kundecenter, eller ved at besøge http://www.ditdomæne.dk/cpanel.

Når du er logget ind så skal du gøre følgende:

1. Scroll ned til sektionen "Domains" og klik på "Alias".
  2. Ved "Create a new Alias Domain" udfyld feltet med dit nye domæne.
  3. Klik på "Add Domain".
  4. Som standard peger dit nye alias domæne på dit primære domæne.
  5. Hvis du vil have det til at pege på et addon domæne, så skal du klikke på "Manage Redirection".
  6. Her skal du skrive den fulde URL adresse til dit andet domæne.
  7. Klik på "Save" når du har udfyldt feltet.
  8. Nu peger dit nye alias domæne på dit nuværende addon domæne.