Hvordan redigere jeg i php.ini ? Print

• php, editor, redigere, php.ini, multiphp editor
  • 1

For at redigere i php.ini så skal du ind i CPANEL kontrolpanel og åbne "MultiPHP Editor".

Herfra kan du redigere php.ini for Home Directory som er hele dit webhotel, og for hvert enkelt domæne og subdomæne.

Du kan både bruge vores nemme PHP Editor hvor de mest brugte PHP indstillinger er let tilgængelige.

Eller du kan selv redigere php.ini ved at indsætte de indstillinger som du vil rette.

Indstillingerne bliver gemt i en .htaccess fil som ligger i roden af dit domæne eller subdomæne.