Se din hjemmeside inden du skifter navneserver med brug af hosts filen Print

• midlertidig url, hosts, ip, windows, mac os x, linux
  • 5

Ved at tilføje værdier til din hosts fil, så kan du se din hjemmeside inden du peger domænet over til os. For at gøre dette skal du tilføje dit webhotels server IP til din computers HOSTS fil.

Du kan se server IP for dit webhotel ved at besøge kundecenter > Mine produkter > Adgangskoder & Information > og kig efter “Server IP”.

Du kan finde HOSTS filen i dit operativsystem i disse lokationer:

Windows (8, 7, XP, etc.)
c:\windows\system32\drivers\etc\hosts

Macintosh OS X
/private/etc/hosts

Linux
/etc/hosts

OBS: Du skal muligvis lave en kopi af HOSTS filen, lave ændringerne, og kopiere den tilbage igen.

Du kan nu tilføje dine værdier for domæne og server IP ved at bruge dette format:

SERVER IP              ditdomæne.dk
SERVER IP              www.ditdomæne.dk
SERVER IP              subdomæne.ditdomæne.dk

For eksempel hvis dit domæne er google.dk og server IP er 123.123.123.123:

123.123.123.123 google.dk
123.123.123.123 www.google.dk

OBS: Efter du har testet, og dit domæne er blevet rettet til at bruge vores navneservere eller DNS, så husk at fjerne dine HOSTS fil ændringer, for at undgå problemer senere.