Articole

"Flyttet væk" domæne status i "Mine domæner" Listen "Mine domæner" er til domæner som fornyes igennem os. "Flyttet væk" for .dk domæner... DNSSEC opsætning for domæner hostet via punktum.dk og andre domæner igennem AzeHosting Sådan opsætter du DNSSEC for .dk domæner igennem punktum.dk og CPANEL hvis du bruger vores... Flytning af .co.uk domæne med overførsel fra anden udbyder Flytning af .co.uk domæne typen kræver ikke en AUTH/EPP kode. I stedet bruger man et "TAG"... Hvad er jeres navneservere? For at pege dit domæne til dit webhotel, skal domænet pege til vores navneservere.Vores... Hvordan tilføjer jeg et IDN domæne med ÆØÅ specialtegn i CPANEL kontrolpanel? For at tilføje et domæne i CPANEL som ADDON / ALIAS domæne som indeholder specialtegn så som ÆØÅ,... Hvordan tilføjer jeg et addon domæne? Addon domæner er ekstra domæne pladser til din webhosting pakke. De giver dig mulighed for at... Hvordan tilføjer jeg et alias domæne? Alias domæner giver dig mulighed for at have flere domæner der viser det samme indhold. Du kan... Migrering af addon domæner imellem webhoteller med indhold Hvis du har mere end ét webhotel hos os, og har behov for at flytte én af dine addon domæner... Subdomæne / Subdomain tilføjelse i cPanel kontrolpanel For at tilføje subdomæner (subdomain) i cPanel, så skal det tilføjes via det nye "Domains"... Sådan flytter du et .com .net eller .org domæne (gTLD typen) til AzeHosting For at flytte et gTLD domæne til AzeHosting, skal du først sikre at domænet er låst op og klar... Sådan opsiger du dit domæne Hvis du ikke længere ønsker at fornye dit domæne igennem os, så kan du opsige domænet. Log ind... Sådan tilføjer du et domæne til dit webhotel og registrere/flytter/peger domænet For at bruge et domæne med dit webhotel, skal domænet først tilføjes. Sådan tilføjer du dit... The verification of your domains is required Emails modtaget med emnet "The verification of your domains is required" sendes fra vores domæne...
« înapoi