Opsætning af mailkonto i Windows Live Mail 2011 Print

• cpanel, e-mail, opsætning, windows live mail
  • 104

Vi anbefaler brug af IMAP4 frem for POP3, da dette sikrer dine e-mails altid er online på serveren.

1. Start Windows Live Mail
  2. Vælg menuen Funktioner, og klik på Konti
  3. Klik på Tilføj
  4. Vælg E-mail-konto og klik på Næste
  5. Indtast det ønskede navn i Vist navn og Klik på næste
  6. Indtast din e-mail adresse i feltet E-mail-adresse og Klik på næste
  7. Indtast mail.DitDomæne.dk i feltet Server til indgående post (POP3 eller IMAP) eller serverens værtnavn hvis dit domæne ikke er aktivt endnu.
  8. Indtast mail.DitDomæne.dk i feltet Server til udgående post (SMTP) eller serverens værtnavn hvis dit domæne ikke er aktivt endnu.
  9. Sæt flueben i afkrydsningsboksen Server til udgående post kræver godkendelse
  10. Klik på næste
  11. Indtast dit brugernavn (e-mail adressen) i E-mail-brugernavn
  12. Indtast din adgangskode i Adgangskode
  13. Sæt hak i "Husk Adgangskode"
  14. Klik på næste
  15. Klik på Udfør
  16. Klik på Egenskaber
  17. Klik på fanebladet Avanceret
  18. Ændre porten for "Server til udgående post (SMTP)" til 587.
  19. Klik på OK
  20. Klik på Luk