Tilgå CPANEL Kontrolpanel via kundecenter Print

• cpanel, login, log ind, kontrolpanel
  • 105

For at tilgå CPANEL kontrolpanel fra kundecenteret, skal du være logget ind som kunde på https://my.azehosting.net

Når du er logget ind, vil du på første side kunne se "Dine aktive produkter" i første kasse.

Klik på den orange knap "CPANEL Kontrolpanel".

Du er nu inde i CPANEL kontrolpanel.

Du kan også tilgå CPANEL kontrolpanel, ved at klikke på "Mine produkter" i venstre menuen, og derefter "Adgangskoder & information", og til sidst klikke på "Log på CPANEL kontrolpanel" i venstre menuen i toppen.