Artigos

Email med cPanel disk usage warning er phishing mail Der er i øjeblikket falske mails i omløb som forsøger at snyde kunder til at klikke på links, for... Hvordan opsætter jeg google console site verification i CPANEL ? For at bekræfte din hjemmeside ejendom i Google Console, skal du først tilføje en unik TXT dns... Hvordan skifter jeg koden til CPANEL? Du kan skifte koden til CPANEL kontrolpanel ved at logge ind i kundecenteret på... Hvordan tilføjer jeg et addon domæne? Addon domæner er ekstra domæne pladser til din webhosting pakke. De giver dig mulighed for at... Hvordan åbner jeg mit kontrolpanel med login? For at få adgang til dit kontrolpanel, for en af dine domæner, skal du gøre følgende: Skriv:... Kan ikke tilgå webmail.domæne.dk eller cpanel.domæne.dk længere For at mindske udfordringer vi for tiden oplever med fornyelse af SSL certifikater, så er... Mail virker ikke efter DNS rettet for primær domæne til ekstern IP Hvis du har rettet DNS for dit domæne.dk til en ekstern IP adresse (fx Shopify, WIX,... Mail virker ikke efter skift til Cloudflare Proxy DNS Hvis du ikke længere kan sende og modtage mails, efter skift til Cloudflare Proxy DNS, så skyldes... Midlertidig URL For at bruge din midlertidge URL, så skal du sammensætte den via 2 værdier.Den første er server... Migrering af addon domæner imellem webhoteller med indhold Hvis du har mere end ét webhotel hos os, og har behov for at flytte én af dine addon domæner... Opsætning af Microsoft Office365 Exchange MX værdier i CPANEL Hvis du bruger Microsoft Office365 Exchange mail, så skal deres MX DNS værdier opsættes på dit... Opsætning af SPF og DKIM for domæner med lokal og ekstern DNS styring For at sikre at dine mails kommer frem uden problemer, så skal du sikre at DKIM og SPF er opsat... Resurseforbrug information og fejl 503 forklaring Alle cPanel webhoteller er underligt resurseforbrug grænser. Dette sørger for at serverne du... SSL fornyes ikke - sådan tvinges SSL fornyelse I nogle tilfælde fornyes SSL ikke korrekt, og kræver lidt ekstra for at det lykkedes. For at... Subdomæne / Subdomain tilføjelse i cPanel kontrolpanel For at tilføje subdomæner (subdomain) i cPanel, så skal det tilføjes via det nye "Domains"... Sådan finder du dine webhotel detaljer og login oplysninger til CPANEL, FTP og MySQL Hvis du ikke kan finde den første mail med "Webhotel detaljer" sendt ved oprettelse af dit... Sådan installere du Wordpress via vores 1-click-installer For at installere Wordpress nemmest, så anbefaler vi at bruge vores 1-click-installer inde i... Sådan løser du fejlen 550 5.7.1 [ESA] Sender blocked Hvis du modtager denne fejl, betyder det, at MailChannels har registreret omfattende misbrug, der... Sådan opretter du en emailkonto i CPANEL kontrolpanel For at du kan bruge email med dit domæne, så skal du oprette en emailkonto i CPANEL kontrolpanel.... Sådan ser du detaljeret pladsforbrug i CPANEL Du kan se detaljeret pladsforbrug ved at åbne CPANEL, og derefter klikke på "Disk Usage".... Sådan tilføjer du et domæne til dit webhotel og registrere/flytter/peger domænet For at bruge et domæne med dit webhotel, skal domænet først tilføjes. Sådan tilføjer du dit... Tilgå CPANEL Kontrolpanel via kundecenter For at tilgå CPANEL kontrolpanel fra kundecenteret, skal du være logget ind som kunde på... WordPress staging site via 1-click-installer Oprettelse af WordPress staging site Opret subdomæne (staging.domæne.tld). Tjek SSL status -... Nem opsætning af SPF til email og DNS Formålet med en SPF-record er, at en modtagende mailserver kan identificere og verificere den... Opsætning af G Suite MX værdier i CPANEL Hvis du bruger Googles G Suite, så skal deres MX DNS værdier opsættes på dit webhotel.Dette...
« Retornar