Nem SPF-opsætning med spf.azehosting.net

Formålet med en SPF-record er, at en modtagende mailserver kan identificere og verificere den afsendende server, hvilket forhindrer spammere i at sende mails med falsk Fra-adresse fra dit domæne. Kommer mailen fra andre servere end dem, der er angivet i SPF-record, kan modtagende server med sikkerhed afvise mailen som spam.   For at gøre det ... Læs mere »

20th Dec 2017
Sikkerhed: WordFence skanner virker ikke uden .htaccess fix

Vi har i dag opdaget at WordPress plugin WordFence's skanner ikke virker sammen med LiteSpeed Web Server som vi bruger.For at få skanneren til at virke skal disse linjer indsættes i toppen af din .htaccess fil som ligger i roden af din WordPress installation: # BEGIN litespeed noabort <IfModule rewrite_module> RewriteEngine ... Læs mere »

29th Nov 2017
Log ind med sociale medier på kundecenter og CPANEL

Vi har været på overarbejde med at optimere Kundecenter og CPANEL.Det er nu muligt at logge ind på kundecenteret med Facebook, Google og Twitter.På CPANEL kan man nu logge ind med Facebook, Google og CPANEL ID.Kundecenteret har også fået et optimeret look, som vi håber i bliver glade for.Der vil løbende komme rettelser til udseende af ... Læs mere »

13th Nov 2017
Alle servere opdateret til CPANEL v68 - AutoSSL selvkontrol i CPANEL

Vi har i dag opdateret alle servere til CPANEL v68.Den største nyhed byder på selvkontrol med AutoSSL.Det betyder at du nu kan holde øje med udstedelse af SSL for dine domæner og subdomæner via CPANEL > SSL\TLS StatusPå denne side kan du se hvilke domæner der er beskyttet og hvilke der ikke er beskyttet, og årsagen til hvorfor de ikke ... Læs mere »

2nd Nov 2017
Byg-selv webhotel salg stopper - og Dansk Webhotel skifter navne

På grund af forvirring og lav aktivitet med "Byg-Selv" webhotel har vi valgt at stoppe salget af disse. I den forbindelse har vi oprettet et nyt webhotel som skal dække over det behov som vi har hørt fra vores nuværende og nye kunder har ønsket. Den nye pakke hedder WEB 1, koster 9 kr. månedligt (108 DKK årligt), ubegrænset trafik, 1 ... Læs mere »

7th Sep 2017
Alle servere opdateret med HTTP/2 og PHP-FPM

For at øge hastigheden på dine sider har vi opgraderet serverne med HTTP/2 som er den nyeste HTTP standard, samt PHP handler PHP-FPM i stedet for SUPHP.HTTP/2 er bagud kompatibel med HTTP1.1Vi forventer ikke at der er nogle problemer i forbindelse med disse 2 opgraderinger. Der har dog været 1 kunde med problemer med Wordfence Firewall, så ... Læs mere »

25th Aug 2017
Alle servere opdateret til CPANEL v66

Vi har her i nat opdateret alle webservere til den nyeste udgave af CPANEL v66.Det har derfor været nødvendigt at genstarte alle serverne. Derfor har der været 1-3 min. nedetid.CPANEL v66 byder på nogle nye funktioner: SSL\TLS Status: Giver dig et overskueligt overblik over hvilke domæner der er beskyttet af CPANEL's AutoSSL Domain ... Læs mere »

24th Aug 2017