"AutoSSL did not renew the certificate for “subdomain.domain.tld”. You must take action to keep this site secure. - Potential reduced AutoSSL coverage Print

• 2

Hvis du modtager en email med overskriften:

"AutoSSL did not renew the certificate for “subdomain.domain.tld”. You must take action to keep this site secure.

Eller denne overskrift:

Potential reduced AutoSSL coverage

Så skyldes det ofte at domænet eller subdomænet, ikke længere peger på dit webhotel hos os, og derfor ikke kan få Gratis AutoSSL fornyelse.

Tjek aktuel status i cPanel

Du kan se den aktuelle status i CPANEL > SSL/TLS STATUS, hvor du kan se aktuelle fejlbeskeder, og status for dine SSL certifikater.

Fjern eller ekskluder domæne

Hvis domænet eller subdomænet ikke længere skal bruges på dit webhotel, så kan du enten fjerne det via CPANEL > Domains, eller ved at ekskludere det i AutoSSL, så du ikke får flere fejlbeskeder sendt på mail.

Kør AutoSSL

Når du har løst DNS pegning af dit domæne eller subdomæne, så kan du køre AutoSSL igen via "Run AutoSSL" knappen i toppen.