For at du kan bruge email med dit domæne, så skal du oprette en emailkonto i CPANEL kontrolpanel.

1. Log ind på CPANEL kontrolpanel
  2. Når du er logget ind klik på "Email Accounts" i EMAIL sektionen i CPANEL.
  3. På næste side kan du oprette din emailkonto.
  4. Udfyld felterne med følgende:
    1. Den ønskede email, fx hvis du vil have lone@andersen.dk og dit domæne er andersen.dk, så indtast kun "lone" i feltet, og sørg for andernsen.dk er valg til højre.
    2. Indtast en stærk adgangskode, og gentag den i næste felt. Hvis ikke din kode er stærk nok, så brug "Generate" og kopier denne kode til næste felt.
    3. Mailbox Quota er hvor meget plads du ønsker din mailkonto skal have tilgængelig. Hvis du er usikker så vælg "Unlimited".
  5. Til sidst vælg om du vil have en mail tilsendt din nye emailkonto med guide til hvordan du opsætter mailen i andre programmer end webmail.
  6. Når du er klar og alle detlajer er som du ønsker, så klik på "Create Account" knappen.
  7. Efter din emailkonto er oprettet, så kan du tilgå den ved at klikke på "Email Accounts" oppe i toppen. Derefter klik på "Webmail" linket.
  8. Vi anbefaler Roundcube som webmail klient, da den er mest brugervenlig for de fleste.