Fejl 404 selvom domæne peger korrekt med DNS og navneserver Ofte når dit domæne viser fejl 404, så skyldes det at du endnu ikke har uploadet en index fil i... Fejl: Ingen NS info på vært / NS records mangler på navneserver Når du forsøger at skifte navneserver for .dk domæne igennem DK Hostmaster, og denne fejl kommer:... Hvad er jeres navneservere? For at pege dit domæne til dit webhotel, skal domænet pege til vores navneservere.Vores... Hvordan opsætter jeg google console site verification i CPANEL ? For at bekræfte din hjemmeside ejendom i Google Console, skal du først tilføje en unik TXT dns... Hvordan tilføjer jeg et addon domæne? Addon domæner er ekstra domæne pladser til din webhosting pakke. De giver dig mulighed for at... Hvordan tømmer jeg DNS cache i Google Chrome? Google Chrome øger hastigheden i sin normale browsing ved at cachelægge DNS imens du besøger... Hvordan tømmer jeg DNS cache i Windows? Hvis du fornyligt har ændret DNS, ved fx flytning af domæne eller webhotel til anden server,... Mail virker ikke efter DNS rettet for primær domæne til ekstern IP Hvis du har rettet DNS for dit domæne.dk til en ekstern IP adresse (fx Shopify, WIX,... SPF Too many included lookups Failure Hvis dine mails bliver afvist af modtageren med "SPF Too many included lookups Failure", så har... Se din hjemmeside inden du skifter navneserver med brug af hosts filen Ved at tilføje værdier til din hosts fil, så kan du se din hjemmeside inden du peger domænet over... Sådan peger du din AzeHosting DNS til SHOPIFY.com og beholder mailhosting hos os Hvis du ønsker at bruge shopify.com til din hjemmeside, men beholde email hos os, så anbefaler vi... Sådan peger du din AzeHosting DNS til WIX.com og beholder mailhosting hos os Hvis du ønsker at bruge wix.com til din hjemmeside, men beholde email hos os, så anbefaler vi at... Nem opsætning af SPF til email og DNS Formålet med en SPF-record er, at en modtagende mailserver kan identificere og verificere den... Opsætning af G Suite MX værdier i CPANEL Hvis du bruger Googles G Suite, så skal deres MX DNS værdier opsættes på dit webhotel.Dette...