DNSSEC opsætning for domæner hostet via punktum.dk og andre domæner igennem AzeHosting Sådan opsætter du DNSSEC for .dk domæner igennem punktum.dk og CPANEL hvis du bruger vores... Fejl 404 selvom domæne peger korrekt med DNS og navneserver Ofte når dit domæne viser fejl 404, så skyldes det at du endnu ikke har uploadet en index fil i... Fejl: Ingen NS info på vært / NS records mangler på navneserver Når du forsøger at skifte navneserver for .dk domæne igennem DK Hostmaster, og denne fejl kommer:... Hvad er DMARC DNS records og hvordan bruges det? Forståelse af DMARC Domæne-baseret meddelelsesgodkendelse, rapportering og overensstemmelse,... Hvad er jeres navneservere? For at pege dit domæne til dit webhotel, skal domænet pege til vores navneservere.Vores... Hvordan bekræfter jeg mit domæne til Google, Facebook og Microsoft? Du kan bekræfte dit domæne til Google, Facebook og Microsoft (og andre udbydere), ved at tilføje... Hvordan opsætter jeg google console site verification i CPANEL ? For at bekræfte din hjemmeside ejendom i Google Console, skal du først tilføje en unik TXT dns... Hvordan opsætter jeg mit domæne med Mailchimp igennem cPanel Zone Editor DNS ? Det er vigtigt at validere sit domæne, inden masseudsendelse af nyhedsbreve, for at undgå at alle... Hvordan tilføjer jeg et addon domæne? Addon domæner er ekstra domæne pladser til din webhosting pakke. De giver dig mulighed for at... Hvordan tømmer jeg DNS cache i Google Chrome? Google Chrome øger hastigheden i sin normale browsing ved at cachelægge DNS imens du besøger... Hvordan tømmer jeg DNS cache i Windows? Hvis du fornyligt har ændret DNS, ved fx flytning af domæne eller webhotel til anden server,... Mail virker ikke efter DNS rettet for primær domæne til ekstern IP Hvis du har rettet DNS for dit domæne.dk til en ekstern IP adresse (fx Shopify, WIX,... Mail virker ikke efter skift til Cloudflare Proxy DNS Hvis du ikke længere kan sende og modtage mails, efter skift til Cloudflare Proxy DNS, så skyldes... Opsætning af MX records for SpamExperts i cPanel kontrolpanel Hvis opsætningen af SpamExperts tilføjelse ikke sker automatisk efter bestilling af tilføjelsen,... Opsætning af Microsoft Office365 Exchange MX værdier i CPANEL Hvis du bruger Microsoft Office365 Exchange mail, så skal deres MX DNS værdier opsættes på dit... Opsætning af SPF og DKIM for domæner med lokal og ekstern DNS styring For at sikre at dine mails kommer frem uden problemer, så skal du sikre at DKIM og SPF er opsat... SPF Too many included lookups Failure Hvis dine mails bliver afvist af modtageren med "SPF Too many included lookups Failure", så har... Se din hjemmeside inden du skifter navneserver med brug af hosts filen Ved at tilføje værdier til din hosts fil, så kan du se din hjemmeside inden du peger domænet over... Skift navneservere for .dk domæne efter september 2021 ændringer hos DK Hostmaster Skift af navneserver for domæne kan udføres via: https://ns-update.dk-hostmaster.dk/index.php... Subdomæne / Subdomain tilføjelse i cPanel kontrolpanel For at tilføje subdomæner (subdomain) i cPanel, så skal det tilføjes via det nye "Domains"... Sådan peger du din webhotel DNS til SHOPIFY.com og beholder mailhosting hos os Hvis du ønsker at bruge shopify.com til din hjemmeside, men beholde email hos os, så anbefaler vi... Sådan peger du din webhotel DNS til WIX.com og beholder mailhosting hos os Hvis du ønsker at bruge wix.com til din hjemmeside, men beholde email hos os, så anbefaler vi at... Nem opsætning af SPF til email og DNS Formålet med en SPF-record er, at en modtagende mailserver kan identificere og verificere den... Opsætning af G Suite MX værdier i CPANEL Hvis du bruger Googles G Suite, så skal deres MX DNS værdier opsættes på dit webhotel.Dette...