Opsætning af mailkonto i Microsoft Outlook 2020 Print

• 4

Denne guide beskriver hvordan du opsætter din AzeHosting mailkonto i Microsoft Outlook 2020 (Seneste udgave fra Microsoft 365).

Vi anbefaler altid brug af IMAP, da dette vil synkronisere dine mails på alle enheder.

Start med åbne Microsoft Outlook, og vælg "Filer" i venstre top, og dernæst "Tilføj ny konto"

1. Indtast din e-mail adresse i feltet "Mailadresse".
  2. Klik på pilen ved "Avancerede indstillinger".
  3. Sæt flueben i "Lad mig manuelt konfigurere min konto".
  4. Klik på den blå knap "Opret forbindelse".

1. Vent imens Microsoft Outlook tænker...

1. Klik på ikonet hvor der står "IMAP".

1. I feltet "Server" under Indgående post, skriver du "mail.dit-domæne.dk
  2. I drop-down listen "Krypteringsmetode" vælger du "SSL/TLS".
  3. I feltet "Port" indtaster du 993.
  4. I feltet "Server" under Udgående post, skriver du "mail.dit-domæne.dk"
  5. I drop-down listen "Krypteringsmetode" vælger du "SSL/TLS".
  6. I feltet "Port" indtaster du 465.
  7. Klik på den blå knap "Næste" for at forsætte.

1. I feltet "Adgangskode" skal du indtaste koden du valgte for din mailkonto, som du oprettede i cPanel Kontrolpanel.
  2. Derefter klik på den blå knap "Opret forbindelse" for at forsætte.

1. Fjern flueben ved "Konfigurer også Outlook Mobile på min telefon".
  2. Og til slut klik på den blå knap "Udført" for at færdiggøre opsætningen.

Din mailkonto er nu opsat med Microsoft Outlook 2020.