Quickstart guide til CPANEL/WHM Reseller Hosting Print

• 1

Forskelen på CPANEL og WHM:

• WHM er WebHosting Management, hvor du opretter pakker og webhoteller.
  • CPANEL er hvor du og dine kunder administrere deres webhotel.

Sådan kommer du igang:

1. For at komme igang skal du oprette nogle CPANEL pakker, via WHM > Packages > Create Package.
  2. Dernæst kan du oprette et webhotel med den nye pakke via WHM > Account Functions > Create a new account.
  3. Når du har oprettet et webhotel, så kan du tilgå det uden adgangskode via WHM > List Accounts > Klik på orange "CP" ikon.