Addon domæner er ekstra domæne pladser til din webhosting pakke. De giver dig mulighed for at have flere hjemmesider på samme konto.

For at tilføje et addon domæne, skal du først åbne dit cPanel kontrolpanel, det gør du enten ved at logge ind på dit kundecenter, eller ved at besøge http://www.ditprimæredomæne.dk/cpanel (Dette er blot et eksempel, du skal bruge dit eget primære domæne).

Når du er logget ind så skal du gøre følgende:

1. Scroll ned til sektionen "Domains" og klik på "Addon Domains".
  2. Ved "Create an Addon Domain" udfyld første felt med dit domæne. Dernæst bliver de andre felter automatisk udfyldt.
  3. Hvis du vil have orden på dine Addon domæner, så anbefaler vi at du opretter dem i "document path" /home/brugernavn/sites/addondomæne.dk/
  4. Hvis du har flere addon domæner med samme navn fx google.dk og google.com - så skal dit "subdomain" felt være unikt, så der fx står googledk og googlecom.
  5. Når du er færdig med at udfylde, klik da på "Add Domain".
  • cpanel, addon, domæne