Formålet med en SPF-record er, at en modtagende mailserver kan identificere og verificere den afsendende server, hvilket forhindrer spammere i at sende mails med falsk Fra-adresse fra dit domæne. Kommer mailen fra andre servere end dem, der er angivet i SPF-record, kan modtagende server med sikkerhed afvise mailen som spam.

For at gøre det nemt for dig at hjælpe til i kampen mod spam har vi oprettet et "samledomæne" af de servere, der sender mail på dine vegne. Fordelen er, at når vi udvider serverfarmen med nye servere, opdaterer vi samtidig spf.azehosting.net, og så du ikke behøver at gøre noget.

Indsæt blot følgende i TXT-feltet hvor du har din SPF værdi:
include:spf.azehosting.net

Fx ser vores fulde SPF linje sådan ud:
"v=spf1 +a +mx +include:spf.azehosting.net ~all"

Du kan også indsætte denne i CPANEL > Authentication > Include List (INCLUDE) (Så kommer den automatisk ind i alle domæner hvor vi står for DNS:
spf.azehosting.net

Vi har allerede inkluderet følgende SPF værdier i vores spf.azehosting.net :
relay.mailchannels.net

Du kan altid se hvad vi har inkluderet i vores spf.azehosting.net ved at besøge dette link:
https://www.whatsmydns.net/#TXT/spf.azehosting.net

Formålet med en SPF-record er, at en modtagende mailserver kan identificere og verificere den afsendende server, hvilket forhindrer spammere i at sende mails med falsk Fra-adresse fra dit domæne. Kommer mailen fra andre servere end dem, der er angivet i SPF-record, kan modtagende server med sikkerhed afvise mailen som spam.

For at gøre det nemt for dig at hjælpe til i kampen mod spam har vi oprettet et "samledomæne" af de AzeHosting-servere, der sender mail på dine vegne. Fordelen er, at når AzeHosting udvider serverfarmen med nye servere, opdaterer vi samtidig spf.azehosting.net, og så du ikke behøver at gøre noget.

Indsæt blot følgende i TXT-feltet:

v=spf1 mx a ptr include:spf.azehosting.net -all

• spf, dns, email, opsætning