AutoSSL udsteder gratis og automatisk SSL certifikater til alle dine domæner og subdomæner som peger til dit webhotels server.

Du kan se status på dine domæner og subdomæner via CPANEL > SSL\TLS STATUS.

Sådan får du SSL til dine domæner og subdomæner

1. Sørg for at dit domæne peger på dit webhotels IP enten ved at manuelt pege DNS eller ved at bruge vores navneservere.
  2. Åbn CPANEL > SSL\TLS STATUS
  3. Klik på "Run AutoSSL"
  4. Vent til den er kørt igennem, hvis der er fejl, så læs årsagen, og ret fejlen. Derefter kør "Run AutoSSL" igen indtil der kommer et grønt SSL i venstre side.
  5. Ret URL i dit CMS, så den bruger HTTPS:// frem for HTTP://
  6. Med Wordpress anbefaler vi et plugin der hedder "Really Simple SSL", efter plugin er installeret, så aktiver SSL via Indstillinger > SSL - derefter åbn Settings i plugin, og aktiver 301 .htaccess redirect.

Undgå at få fejl mails om AutoSSL SSL certifikater for domæner med ekstern DNS

Ønsker du ikke at AutoSSL forsøger at udstede SSL til et domæne eller subdomæne som er på ekstern IP, så kan du ekskludere dette i CPANEL > SSL\TLS STATUS.

Pegning til HTTPS:// for din hjemmeside

Efter dit domæne har fået udstedt gyldigt SSL, så mangler du blot at pege din hjemmeside til HTTPS:// dette gøres fx i Wordpress inde i wp-admin inde i "indstillinger" i de 2 URL felter, ret dine URL'er fra HTTP:// til HTTPS.

Hvis din browser stadig ikke er grøn HTTPS, så hent gratis plugin der hedder "Really Simple SSL" og aktiver HTTPS på alle sider. Derefter i settings af plugin aktiver 301 .htaccess redirect.

Bruger du ikke Wordpress og kan dit CMS ikke automatisk pege til HTTPS, så indsæt disse linjer i din .htaccess fil i roden af din hjemmeside:

RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTPS} off
RewriteRule ^(.*)$ https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [L,R=301]
  • ssl, https, secure site, autossl, gratis ssl