Nogle gange er der et behov for at blokkere udenlansk trafik.

For at blokkere for specifikke lande kan du gøre følgende:

1. Besøg https://www.ip2location.com/blockvisitorsbycountry.aspx
  2. Vælg de lande du vil blokkere på listen.
  3. Vælg "Apache 2.0 - 2.3 .htaccess deny" i drop-down listen
  4. Hent filen, og kopier indholdet ind i din .htaccess fil i roden af dit webhotel (fx public_html)
  5. Gem filen
Hvis du kun ønsker trafik fra Danmark, så lav i stedet en allow only løsning, hvor du henter Danske IP adresser, og sætter adgangen således i toppen af din .htaccess fil:

<Files 403.shtml>
order deny,allow
deny from all
</Files>

allow from 123.123.123.123/12