Artiklar

Hvad er DMARC DNS records og hvordan bruges det? Forståelse af DMARC Domæne-baseret meddelelsesgodkendelse, rapportering og overensstemmelse,... Hvordan opsætter jeg mit domæne med Mailchimp igennem cPanel Zone Editor DNS ? Det er vigtigt at validere sit domæne, inden masseudsendelse af nyhedsbreve, for at undgå at alle... Kan ikke tilgå webmail.domæne.dk eller cpanel.domæne.dk længere For at mindske udfordringer vi for tiden oplever med fornyelse af SSL certifikater, så er... Mail virker ikke efter DNS rettet for primær domæne til ekstern IP Hvis du har rettet DNS for dit domæne.dk til en ekstern IP adresse (fx Shopify, WIX,... Mail virker ikke efter skift til Cloudflare Proxy DNS Hvis du ikke længere kan sende og modtage mails, efter skift til Cloudflare Proxy DNS, så skyldes... Migrering af addon domæner imellem webhoteller med indhold Hvis du har mere end ét webhotel hos os, og har behov for at flytte én af dine addon domæner... Opsætning af Microsoft Office365 Exchange MX værdier i CPANEL Hvis du bruger Microsoft Office365 Exchange mail, så skal deres MX DNS værdier opsættes på dit... Opsætning af SPF og DKIM for domæner med lokal og ekstern DNS styring For at sikre at dine mails kommer frem uden problemer, så skal du sikre at DKIM og SPF er opsat... SPF Too many included lookups Failure Hvis dine mails bliver afvist af modtageren med "SPF Too many included lookups Failure", så har... Sådan løser du fejlen 550 5.7.1 [ESA] Sender blocked Hvis du modtager denne fejl, betyder det, at MailChannels har registreret omfattende misbrug, der... Sådan opretter du en emailkonto i CPANEL kontrolpanel For at du kan bruge email med dit domæne, så skal du oprette en emailkonto i CPANEL kontrolpanel.... Sådan opsætter du email signatur i AfterLogic Webmail Klik på "Settings" i højre side af webmail. Klik på "Email Account" i venstre menu. Klik på... Sådan peger du din webhotel DNS til WIX.com og beholder mailhosting hos os Hvis du ønsker at bruge wix.com til din hjemmeside, men beholde email hos os, så anbefaler vi at... Hvordan ændre jeg størrelsen på min e-mail konto? Størrelsen af en e-mail konto definere antallet af mails (i Megabytes) som kan gemmes i den... Hvordan skifter jeg min adgangskode på min e-mail konto? En sikker adgangskode indeholder ikke nogle almindelige ord. Den indeholder også store og små... Hvordan sletter jeg en e-mail konto? For at slette en eksisterende e-mail adresse: Klik på "Delete" ud for den e-mail adresse som... Hvordan tilgår jeg Webmail for mit webhotel? For at tilgå webmail, skal du som minimum have oprettet mindst 1 e-mail konto inde i CPANEL.Du... Nem opsætning af SPF til email og DNS Formålet med en SPF-record er, at en modtagende mailserver kan identificere og verificere den... Opsætning af G Suite MX værdier i CPANEL Hvis du bruger Googles G Suite, så skal deres MX DNS værdier opsættes på dit webhotel.Dette... Hvordan fjerner jeg slettede mails i Horde? Horde er lidt speciel, for at fjerne slettede mails i Horde Webmail, så skal du klikke på "Other"...
«Tillbaka