Hvad er jeres navneservere? Print

• dns, navneservere, redelegere, dk hostmaster
  • 1380

For at pege dit domæne til dit webhotel, skal domænet pege til vores navneservere.

Vores navneservere er:

• ns1.azehosting.net
  • ns2.azehosting.net
  • ns3.azehosting.net

Med .dk domæner så skal du "redelegere" dit domæne via DK Hostmaster, det kan du gøre via dette link:
https://www.dk-hostmaster.dk/selvbetjening/redeleger-domaenenavn/

Indtast dit domæne i første felt, og derefter ns1.azehosting.net i det andet felt.

Efter du har bekræftet redelegering skal du logge ind på www.dk-hostmaster.dk med det bruger-id som hører til domænet. Hvis du ikke ved hvilket bruger-id der hører til domænet, så skal du slå det op her: https://www.dk-hostmaster.dk/index.php?id=42&query=&submit=S%F8g