Opsætning af e-mail konto i Microsoft Outlook 2016

Vi anbefaler brug af IMAP til din mailopsætning med Microsoft Outlook 2016.

Automatisk mailopsætning (Kræver domænet bruger vores navneservere)

1. Klik på fanebladet i øverste venstre hjørne der hedder "Filer".
  2. Klik på knappen "Tilføj konto" og angiv din mail adresse.
  3. Klik på den blå knap "Opret forbindelse".
  4. Indtast din adgangskode til din mail i de 2-3 pop-up vinduer, og marker "Gem denne adgangskode på adgangskodelisten" og klik på "Ok".
  5. Efter kontoopsætning er fuldført klik på den blå "Ok" knap.

Manuel mailopsætning

1. Klik på fanebladet i øverste venstre hjørne der hedder "Filer".
  2. Klik på knappen "Tilføj konto" og angiv din mail adresse.
  3. Klik på "Avancerede indstillinger" og sæt flueben i "Lad mig manuelt konfigurere min konto".
  4. Klik på den blå knap "Opret forbindelse".
  5. Under "Vælg kontotype" skal du vælge "IMAP" ikonet.
  6. Server til indgående post kan være mail.domæne.dk eller domæne.dk eller serverens værtnavn, fx hvid2.azehosting.net eller falk6.azehosting.net. Serveren værtnavn kan du se inde i dit kundecenter under "Adgangskode & Information".
    1. Hvis dit mail.domæne.dk eller domæne.dk har aktivt SSL, så kan du bruge port 993 til indgående post, og vælg "SSL\TLS" som krypteringsmetode. Alternativt brug port 143 og vælg "Ingen" som krypteringsmetode
    2. Hvis dit domæne endnu ikke er aktivt eller ikke peger til dit webhotel, så brug serverens værtnavn. Serverens værtnavn virker altid med "SSL\TLS" og port 993.
  7. Server til udgående post kan være mail.domæne.dk eller domæne.dk eller serverens værtnavn, fx hvid2.azehosting.net eller falk6.azehosting.net. Serveren værtnavn kan du se inde i dit kundecenter under "Adgangskode & Information".
    1. Hvis dit mail.domæne.dk eller domæne.dk har aktivt SSL, så kan du bruge port 465 til udgående post, og vælg "SSL\TLS" som krypteringsmetode. Alternativt brug port 587 og vælg "Ingen" som krypteringsmetode.
    2. Hvis dit domæne endnu ikke er aktivt eller ikke peger til dit webhotel, så brug serverens værtnavn. Serverens værtnavn virker altid med "SSL\TLS" og port 465.
  8. Klik på den blå knap "Opret forbindelse".
  9. Indtast din adgangskode til din mail i de 2-3 pop-up vinduer, og marker "Gem denne adgangskode på adgangskodelisten" og klik på "Ok".
  10. Efter kontoopsætning er fuldført klik på den blå "Ok" knap.
  • microsoft, outlook, 2016, windows, mail, mailopsætning