Kan ikke få adgang til xmlrpc.php udefra serveren Nyomtatás

• cpanel, wordpress, xmlrpc.php, .htaccess, wordpress.com, jetpack
  • 111

Vi blokkere globalt for adgang til filen xmlrpc.php, for at modarbejde udefrakommende misbrug af filen til at tvinge sig adgang til dit webhotel, samt sænke belastningen af irrelevant trafik til serveren.

For at få adgang til filen kan du overskrive vores indstillinger ved at tilføje disse linjer i bunden af .htaccess filen i mappen for din WordPress installation.

<Files xmlrpc.php>
Order Deny,Allow
Deny from all
Allow from 123.123.123.123 (Skriv din IP her)
Allow from domain.tld (Skriv evt. dit domæne/værtnavn her)
</Files>