Статьи

GDPR, persondataforordningen & databehandleraftale AzeHosting ApS følger loven omkring GDPR og persondataforordningen.Vi følger også bedste IT... Kom godt i gang med SSL/TLS STATUS i cPanel AutoSSL som du finder i CPANEL > "SSL/TLS STATUS", er den funktion som udsteder SSL Certifikat... Midlertidig URL For at bruge din midlertidge URL, så skal du sammensætte den via 2 værdier.Den første er server... Quickstart guide til CPANEL/WHM Reseller Hosting Forskelen på CPANEL og WHM: WHM er WebHosting Management, hvor du opretter pakker og... Se din hjemmeside inden du skifter navneserver med brug af hosts filen Ved at tilføje værdier til din hosts fil, så kan du se din hjemmeside inden du peger domænet over... Skift navneservere for .dk domæne efter september 2021 ændringer hos DK Hostmaster Skift af navneserver for domæne kan udføres via: https://ns-update.dk-hostmaster.dk/index.php... Sådan finder du dine webhotel detaljer og login oplysninger til CPANEL, FTP og MySQL Hvis du ikke kan finde den første mail med "Webhotel detaljer" sendt ved oprettelse af dit... Sådan flytter du et .com .net eller .org domæne (gTLD typen) til AzeHosting For at flytte et gTLD domæne til AzeHosting, skal du først sikre at domænet er låst op og klar... Sådan installere du Wordpress via vores 1-click-installer For at installere Wordpress nemmest, så anbefaler vi at bruge vores 1-click-installer inde i... Sådan opretter du en emailkonto i CPANEL kontrolpanel For at du kan bruge email med dit domæne, så skal du oprette en emailkonto i CPANEL kontrolpanel.... Sådan tilføjer du et domæne til dit webhotel og registrere/flytter/peger domænet For at bruge et domæne med dit webhotel, skal domænet først tilføjes. Sådan tilføjer du dit...
« Назад