Tilføj en FTP Konto Print

• cpanel, ftp
  • 102

Ved at tilføje en FTP Konto, kan du tillade andre adgang til dit domænes folder på webservern

For at tilføje en FTP Konto:

1. Angiv et brugernavn.
  2. 'Passwordbox' feltet skal du skrive passworded til den konto du er ved at sætte op.
    • Husk at bruge et sikkert password. Et sikkert password indeholder ikke almindelige ord, og indeholder både tal og symboler.
    • For at få autogenereret et sikkert password, tryk på 'Password Generator' knappen.
  3. Skriv passworded igen i 'Password (Again)' boksen.
  4. Vælg hvilket start mappe kontoen skal have.
  5. Vælg hvor meget plads der skal til kontoen. 'Quota' feltet viser hvor meget diskplads der vil blive allokeret til FTP kontoen
  6. Tryk på 'Create FTP Account.'

Hvis du får problemer med at uploade filer via FTP, kan det skyldes at der er allokeret for lidt diskplads til kontoen, og du derfor bliver nød til at justere den angivne plads.

Note: Du har ikke mulighed for at overskride den øvregrænse af den webhostingpakke som du har købt. Hvis du allerede nu bruger den maksimale plads, kan det være nødvændigt at opgradere din webhosting pakke, eller slette gamle filer der ikke længere er i brug.

Når den nye konto er oprettet, vil den blive vist i listen under dine FTP konti. Via den liste har du mulighed for følgende 4 fuktioner.

• Change a password - Skift password.
  • Adjust a quota - Juster den allokerede diskplads.
  • Delete an account - Slet en konto.
  • Configure an FTP client - Konfigurer en FTP klient.