مقالات

"Flyttet væk" domæne status i "Mine domæner" Listen "Mine domæner" er til domæner som fornyes igennem os. "Flyttet væk" for .dk domæner... Automatisk kortbetaling Som noget nyt, kan du nu bruge Automatisk kortbetaling med din AzeHosting konto, til automatisk... GDPR, persondataforordningen & databehandleraftale AzeHosting ApS følger loven omkring GDPR og persondataforordningen.Vi følger også bedste IT... Legacy webhotel produkt specifikationer Når produkter udfases fra vores hjemmeside, og kundecenter, så kan det være svært at finde... Sådan finder du dine webhotel detaljer og login oplysninger til CPANEL, FTP og MySQL Hvis du ikke kan finde den første mail med "Webhotel detaljer" sendt ved oprettelse af dit... Sådan flytter du et .com .net eller .org domæne (gTLD typen) til AzeHosting For at flytte et gTLD domæne til AzeHosting, skal du først sikre at domænet er låst op og klar... Sådan får du refundering af webhotel eller produkt med tilfredshedsgaranti Vi står inde for vores produkter, men hvis du mod forventning inden for de første 14 dage stadig... Sådan opgradere/nedgradere du dit webhotel eller produkt Du er ikke låst til dit webhotel eller produkt, du kan løbende opgradere og nedgradere efter... Sådan opsiger du dit domæne Hvis du ikke længere ønsker at fornye dit domæne igennem os, så kan du opsige domænet. Log ind... Sådan opsiger du webhotel eller domæne Hvis du ikke længere ønsker at have dit webhotel/produkt eller domæne hos os, så kan du opsige... Sådan tilføjer du et domæne til dit webhotel og registrere/flytter/peger domænet For at bruge et domæne med dit webhotel, skal domænet først tilføjes. Sådan tilføjer du dit...
« برگشت