Opsætning af e-mail konto i Thunderbird 52

Vi anbefaler brug af IMAP4 frem for POP3, da dette sikrer dine e-mails altid er online på serveren.

1. Åbn mailprogrammet Thunderbird.
  2. Klik på ikonet med de 3 vandrette linjer i højre top.
  3. Vælg ”Indstillinger” og dernæst ”Kontoindstillinger”.
  4. I venstre bund klik på ”Kontohåndtering” og vælg ”Tilføj mailkonto”.
  5. Indtast dit navn som du ønsker modtageren skal kunne se.
  6. Indtast din e-mail som du oprettede i CPANEL kontrolpanel.
  7. Indtast den adgangskode du valgte da du oprettede din e-mail.
  8. Klik på knappen ”Forsæt”. Thunderbird finder nu dine indstillinger.
  9. Hvis dit domæne peger ordentligt til vores server, så burde du kunne bruge de indstillinger den fandt.
  10. Klik på knappen ”Opret konto”, hvis koden er rigtigt går den videre.
  11. Klik dernæst på ”Ok” knappen for at lukke vinduet.

Ved Manuel opsætning i tilfælde af at din domæne ikke peger til os, så skal du bruge server navnet som du finder inde i kundecenter > Mine produkter > Adgangskoder & Information > fx falk2.azehosting.net

• cpanel, e-mail, opsætning, thunderbird