"AutoSSL did not renew the certificate for “subdomain.domain.tld”. You must take action to keep this site secure. - Potential reduced AutoSSL coverage Hvis du modtager en email med overskriften: "AutoSSL did not renew the certificate for... Blokker adgang fra specifikke lande til din side Nogle gange er der et behov for at blokkere udenlandsk trafik.For at blokkere for specifikke... Fejl 404 selvom domæne peger korrekt med DNS og navneserver Ofte når dit domæne viser fejl 404, så skyldes det at du endnu ikke har uploadet en index fil i... Fejl: Ingen NS info på vært / NS records mangler på navneserver Når du forsøger at skifte navneserver for .dk domæne igennem DK Hostmaster, og denne fejl kommer:... Hvordan tømmer jeg DNS cache i Google Chrome? Google Chrome øger hastigheden i sin normale browsing ved at cachelægge DNS imens du besøger... Hvordan tømmer jeg DNS cache i Windows? Hvis du fornyligt har ændret DNS, ved fx flytning af domæne eller webhotel til anden server,... Kan ikke få adgang til xmlrpc.php udefra serveren Vi blokkere globalt for adgang til filen xmlrpc.php, for at modarbejde udefrakommende misbrug af... Mail virker ikke efter DNS rettet for primær domæne til ekstern IP Hvis du har rettet DNS for dit domæne.dk til en ekstern IP adresse (fx Shopify, WIX,... Migrering af addon domæner imellem webhoteller med indhold Hvis du har mere end ét webhotel hos os, og har behov for at flytte én af dine addon domæner... Min hjemmeside er nede hvad gør jeg? ÅrsagenDet skyldes ofte forkert mailopsætning eller for mange fejl logins på CPANEL, FTP,... SPF Too many included lookups Failure Hvis dine mails bliver afvist af modtageren med "SPF Too many included lookups Failure", så har... Se din hjemmeside inden du skifter navneserver med brug af hosts filen Ved at tilføje værdier til din hosts fil, så kan du se din hjemmeside inden du peger domænet over... Sådan løser du fejlen 550 5.7.1 [ESA] Sender blocked Hvis du modtager denne fejl, betyder det, at MailChannels har registreret omfattende misbrug, der... Sådan peger du din AzeHosting DNS til WIX.com og beholder mailhosting hos os Hvis du ønsker at bruge wix.com til din hjemmeside, men beholde email hos os, så anbefaler vi at... Tillad crawler bots som vi som standard blokkere for Som standard blokkere vi for en del tunge crawler bots, dette er for at reducere belastning af...