Hvordan opsætter jeg google console site verification i CPANEL ? For at bekræfte din hjemmeside ejendom i Google Console, skal du først tilføje en unik TXT dns... Hvordan skifter jeg koden til CPANEL? Du kan skifte koden til CPANEL kontrolpanel ved at logge ind i kundecenteret på... Hvordan tilføjer jeg et addon domæne? Addon domæner er ekstra domæne pladser til din webhosting pakke. De giver dig mulighed for at... Hvordan åbner jeg mit kontrolpanel med login? For at få adgang til dit kontrolpanel, for en af dine domæner, skal du gøre følgende: Skriv:... Mail virker ikke efter DNS rettet for primær domæne til ekstern IP Hvis du har rettet DNS for dit domæne.dk til en ekstern IP adresse (fx Shopify, WIX,... Midlertidig URL For at bruge din midlertidge URL, så skal du sammensætte den via 2 værdier.Den første er server... Migrering af addon domæner imellem webhoteller med indhold Hvis du har mere end ét webhotel hos os, og har behov for at flytte én af dine addon domæner... Sådan finder du dine webhotel detaljer og login oplysninger til CPANEL, FTP og MySQL Hvis du ikke kan finde den første mail med "Webhotel detaljer" sendt ved oprettelse af dit... Sådan installere du Wordpress via vores 1-click-installer For at installere Wordpress nemmest, så anbefaler vi at bruge vores 1-click-installer inde i... Sådan løser du fejlen 550 5.7.1 [ESA] Sender blocked Hvis du modtager denne fejl, betyder det, at MailChannels har registreret omfattende misbrug, der... Sådan opretter du en emailkonto i CPANEL kontrolpanel For at du kan bruge email med dit domæne, så skal du oprette en emailkonto i CPANEL kontrolpanel.... Sådan tilføjer du et domæne til dit webhotel og registrere/flytter/peger domænet For at bruge et domæne med dit webhotel, skal domænet først tilføjes. Sådan tilføjer du dit... Tilgå CPANEL Kontrolpanel via kundecenter For at tilgå CPANEL kontrolpanel fra kundecenteret, skal du være logget ind som kunde på... Nem opsætning af SPF til email og DNS Formålet med en SPF-record er, at en modtagende mailserver kan identificere og verificere den... Opsætning af G Suite MX værdier i CPANEL Hvis du bruger Googles G Suite, så skal deres MX DNS værdier opsættes på dit webhotel.Dette...